FAQ

Min order

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på var i landet du bor. Vi skickar vanligtvis ur ditt paket nästföljande vardag, därefter tar postnord över och levererar vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Hur fungerar prenumeration?

Om du väljer att prenumerera på våra rengöringstabletter får du 10% rabatt. Rengöringstabletterna levereras hem till din brevlåda så ofta du önskar. Du kan alltid pausa, ändra eller avbryta din prenumeration. Självklart helt utan bindningstid eller extra kostnader.

Hur kan jag avbryta min order?

Du kan alltid logga in på dina sidor och avbryta eller ändra din order. Alternativt skicka ett mail till hej@dirtyissue.se så hjälper vi dig. Glöm inte att Inkludera ditt ordernummer i mailet.

Hur returnerar jag min beställning?

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt köp gör vi det enkelt för dig att returnera dina varor. Skicka iväg ett mejl till vår support (hej@dirtyissue.se) så hjälper vi dig.

Vad kostar frakten?

Frakten beräknas i kassan. Frakten för ett startkit ligger på ca 49 kr. När du beställer refills skickas dessa som brev direkt till din brevlåda och frakten blir därmed billigare.

Till vilka länder levererar ni?

I dagsläget levererar vi endast till adresser i Sverige men lanserar snart i våra grannländer - kontakta oss gärna om du bor utanför sverige och vill göra en beställning.

Användning

Hur gör man?

Fyll flaskan med varmt vatten, droppa i en rengöringstablett och låt den lösas upp. När tabletten har lösts upp kan du skruva på munstycket och börja städa.

När rengöringsmedlet är slut fyller du flaskan med vatten igen och droppar i en ny rengöringstablett.

Hur lång är hållbarheten?

En obruten förpackning som förvaras torrt och svalt har en hållbarhet på 2 år. Öppnad och upplöst tablett håller ca 6 månader.

Om oss

Vad är Dirty Issue?

Vi på Dirty Issue har tagit fram ett koncept med hållbara hushållsprodukter i form av återanvändbara flaskor samt koncentrerade rengöringstabletter.

Genom att använda våra rengöringstabletter och tillsätta vatten hemma själv istället för att köpa redan utspädda produkter, minskar vi koldioxidutsläppen som uppstår vid frakt.

Vem har grundat bolaget?

Dirty Issue grundades av Isabella Sääf, hör mer om historien bakom Dirty Issue här: Draknästet 2021 avsnitt 3

Kan du inte hitta svaret på din fråga?

Skicka ett mail till hej@dirtyissue.se eller fyll i vårat kontaktformulär så hjälper vi dig!

×